• Samenwerking met basisschool De Oversteek
  • Zeer ruime binnenruimte
  • VVE-aanbod
  • Samenwerking met kinderdagverblijven Bambino en Pino

Schrijf je in

Peutergroep Dreumel (voorheen De Dreumes) is gehuisvest in het voorzieningengedeelte in MFA D’n Hoender

De huisvesting in hetzelfde gebouw als basisschool De Oversteek bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Jaarlijks worden er 1 of 2 thema’s gezamenlijk met de basisschool en de kinderdagverblijven uitgevoerd. Regelmatig loopt een pedagogisch medewerker met de kinderen die bijna 4 zijn naar de kleutergroepen om even een kijkje te nemen en bijvoorbeeld samen tot de ontdekking te komen dat er al een stoeltje klaar staat.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Er wordt thematisch gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk.

Monique

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Monique van Ginneken, clustermanager in gemeente West Maas en Waal. 

Mijn voldoening en uitdaging is om voor ieder kind, elke ouder en de medewerkers, gezamenlijk een vertrouwde omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt. 

Blije kinderen, tevreden ouders en betrokken medewerkers; dit samenspel maakt dat iedere betrokkene het beste van zichzelf laat zien. Met elkaar kom je altijd verder.

Het cluster bestaat uit een kindcentrum in Beneden-Leeuwen waar kinderopvang en basisonderwijs elkaar ontmoeten en versterken. In de dorpen Alphen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel zijn er peutergroepen diie ook samenwerken met de basisscholen.

Adres

pgr Dreumel - voorheen De Dreumes
Nieuwstraat 10d
6621 KV Dreumel
LRK-nummer 139931028

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 11.00 uur
di:       08.30 - 11.00 uur
woe:   08.30 - 11.00 uur
do:      08.30 - 11.00 uur   
vr:       gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.