• Samenwerking met basisschool De Oversteek
  • Zeer ruime binnenruimte
  • Voorschoolse Educatie (VE)
  • Samenwerking met kinderdagverblijven Bambino en Pino

Schrijf je in

Peutergroep Dreumel is gehuisvest in het voorzieningengedeelte in MFA D’n Hoender en kinderen van 2 tot 4 jaar zijn hier welkom.

De huisvesting in hetzelfde gebouw als basisschool De Oversteek bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Jaarlijks worden er een of twee thema’s gezamenlijk met de basisschool en de kinderdagverblijven uitgevoerd. Regelmatig loopt een pedagogisch medewerker met de kinderen die bijna 4 zijn naar de kleutergroepen om even een kijkje te nemen en bijvoorbeeld samen tot de ontdekking te komen dat er al een stoeltje klaar staat.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voorschoolse Educatie (VE). Er wordt thematisch gewerkt met het VE-programma Uk & Puk.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

pgr Dreumel
Nieuwstraat 10d
6621 KV Dreumel
LRK-nummer 139931028

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur   
vr:       gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer