• Onder één dak samen met school
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Aanbod gericht op peuters
  • Mooi nieuw gebouw

Schrijf je in

Peutergroep Dribbel vormt samen met het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en bassischool De Grote Lier een Brede School in Molenhoek. In het frisse, moderne gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval.

Peutergroep in Molenhoek

Peuters komen 4 uur per dag naar de peutergroep. De ochtend is ingericht met een speciaal programma voor peuters passend bij hun leeftijd. Daarbij werkt Dribbel ook nauw samen met basisschool De Grote Lier. Peuters nemen hierdoor al snel een kijkje op school. Zij leren kinderen en leraren kennen, waardoor dit een bekende omgeving is. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek of leeshoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel.

Voorschoolse Educatie

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. Daarom hebben we bij peutergroep Dribbel de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Quotes van ouders:

"Er is een breed aanbod van spelletjes en activiteiten. Mijn kind leert veel!"

"Door de samenwerking van Dribbel met basisschool De Grote Lier is de overstap naar school kleiner. Hugo is al een paar keer gaan kijken in zijn toekomstige klas!"

"De kinderen worden betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld meehelpen afwassen! Dat vindt mijn zoon erg leuk."

 

Linda

Mijn naam is Linda de Valk en ik werk sinds 2002 bij KION, en sinds februari 2023 in de rol van clustermanager i.o..

Een ontspannen, leerzame en gezellige sfeer zijn de punten die ik belangrijk vind om je werk goed uit te kunnen uitoefenen. Kinderen ontwikkelen zich het beste in een veilige en uitdagende omgeving en samen met mijn team doen we iedere dag ons best om dit te creëren.

Wees welkom om een keer te komen kijken, we leiden je graag rond.

Adres

pgr Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRK-nummer 456581741

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di:
       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Er zijn altijd leuke activiteiten en lekker veel naar buiten. De kinderen worden redelijk vrij gelaten maar er zijn consequenties bij niet acceptabel gedrag. Het aanbod aan speelgoed is groot, evenals de betrokkenheid van de medewerkers.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer