pgr Dribbel

  • Onder één dak samen met school
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Aanbod gericht op peuters
  • Mooi nieuw gebouw

Peutergroep Dribbel is gevestigd in een mooi nieuw gebouw, samen met school. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek of leeshoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel.

Peuters komen drie en een half uur per dag naar de peutergroep. De ochtend is ingericht met een speciaal programma voor peuters passend bij hun leeftijd. Daarbij werkt Dribbel ook nauw samen met basisschool De Grote Lier. Peuters nemen hierdoor al snel een kijkje op school. Zij leren kinderen en leraren kennen, waardoor dit een bekende omgeving is.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval. 

Quotes van ouders:

"Er is een breed aanbod van spelletjes en activiteiten. Mijn kind leert veel!"

"Door de samenwerking van Dribbel met basisschool De Grote Lier is de overstap naar school kleiner. Hugo is al een paar keer wezen kijken in zijn toekomstige klas!"

"De kinderen worden betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld mee helpen afwassen! Dat vind mijn zoon erg leuk."