• Onderdeel van kindercentrum Goudwinde
  • Twee groepen: De Bubbels en De Spetters
  • Eigen avontuurlijke natuurtuin
  • We bieden VE

Schrijf je in

Welkom bij peutergroep Goudwinde. Samen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang maken we deel uit van kindercentrum Goudwinde. We hebben twee peutergroepen genaamd De Bubbels en De Spetters. In elke groep zitten maximaal 16 peuters.

Naast de groepsruimtes maken we ook gebruik van de gangen en de hal om te spelen. Daar komen de verschillende groepen ook vaak samen. Zo spelen de kinderen ook met andere leeftijdsgenoten en hebben ze een vertrouwde basis binnen de eigen groep.

Buiten spelen de kinderen in onze ruime tuin. We hebben de tuin, in overleg met de gemeente en de oudercommissie, zo ingericht dat ook de allerkleinsten er veilig spelen. Na sluitingstijd is de tuin geopend voor de buurtkinderen om er te spelen. Omdat we in het voorzieningenhart De Ster in Lent zitten, maken we echt deel uit van de wijk.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Geert

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Geert Verdaasdonk en ik werk sinds september 2007 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat kinderen met zichtbaar plezier en betrokkenheid kunnen spelen en dat medewerkers eigen initiatief kunnen tonen en nemen.

Een van de pluspunten van Goudwinde is de intensieve samenwerking met basisschool, jeugdzorg en jongerenwerk waardoor we voor kinderen van nul tot twaalf jaar de drempels wegnemen. Daarnaast doen we graag mee aan innovatieve projecten, gericht op opvang, onderwijs en/of zorg. De sfeer in ons kindercentrum is prettig, open en gericht op de behoeftes van het kind.

Adres

pgr Goudwinde
Queenstraat 37b
6663 HA Lent
LRK-nummer 228448906

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur
di:       08.45 - 12.45 uur
woe:   08.45 - 12.45 uur
do:      08.45 - 12.45 uur 
vr:       08.45 - 12.45 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Bij peutergroep én kinderdagverblijf staan medewerkers altijd klaar om mee te denken over de beste mogelijkheden voor de ontwikkeling van onze kinderen. Goede signalering van onder andere een ontwikkelingsvoorsprong.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer