• Veel aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Ruime buitenruimte
  • Uitdagend gym-speellokaal
  • Gezamenlijke thema's en feesten met school

Schrijf je in

Peutergroep Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast de peutergroep is hier ook het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. We hebben een uitdagende gymspeelzaal met klautermateriaal en nog veel meer. 

We hebben een groepslokaal met veel uitdagende speelhoeken Daarnaast spelen we in uitdagende gymspeelzaal met klautermateriaal en nog veel meer.

We vinden het belangrijk om het hele jaar door zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. We hebben een grote gezamenlijke buitenspeelplaats.

Er is een groep met maximaal zestien kinderen: de Koeien. Op donderdag in de ochtend sluiten de peuters van het kinderdagverblijf aan. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. Omdat school in hetzelfde gebouw zit en we veel samenwerken verloopt deze overgang makkelijk.

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

pgr Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRK-nummer Per 1-8-18: 115753448. Tot 1-8-18: 304521528.

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.30 tot 11.30 uur

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.15 tot 15.15 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.

Impressie van pgr Grootstal

Altijd opvang. Altijd in de buurt.