• Veel aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de bibliotheek op de kindcampus
  • Uitdagend gym-/speellokaal
  • Gezamenlijke thema's en feesten met school
  • Ruime buitenruimte

Schrijf je in

Peutergroep Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast de peutergroep is hier ook het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Er zijn twee groepen met veel uitdagende speelmogelijkheden in de verschillende speelhoeken. Daarnaast maken we veel gebruik van de gymspeelzaal met klautermateriaal en nog veel meer.

We vinden het belangrijk om het hele jaar door zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. Op de grote buitenspeelplaats leert je kind samen te spelen met andere peuters en kan hij of zij alle energie kwijt.

De peuters van het kinderdagverblijf doen soms mee aan onze peuteractiviteiten. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. Omdat school in hetzelfde gebouw zit en we veel samenwerken verloopt deze overgang makkelijk. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de bibliotheek op de kindcampus.

Bouchra

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Bouchra Ammi en ik werk sinds april 2023 bij KION.

Het geeft mij voldoening om elke dag lachende kinderen, tevreden ouders en enthousiaste medewerkers te zien die zich welkom en thuis voelen. In ons team zorgen we voor de kinderen en voor elkaar.

De uitdaging voor mij is het creëren van een fijne en veilige omgeving voor iedereen door de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, kunnen zij hun werk met plezier doen en uitdagende activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Elk kind is uniek en verdient om gezien en gehoord te worden zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze ruimtes zijn rijk en uitnodigend ingericht en bieden ruimte om talenten te ontdekken.

Adres

pgr Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRK-nummer 115753448

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.30 uur
di:        08.30 - 12.30 uur       
woe:    08.30 - 12.30 uur
do:       08.30 - 12.30 uur
vr:        08.30 - 12.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer