• Gezellige kleinschalige peutergroep in de wijk Hazenkamp
  • Een groep met maximaal zestien kinderen
  • Plezier en ontwikkeling staat bij ons voorop
  • Allerlei activiteiten ter voorbereiding op de basisschool
  • Vlakbij het Goffertpark en de kinderboerderij

Schrijf je in

Peutergroep Haasje Over ligt aan het Jagerspad in de wijk Hazenkamp, tussen twee basisscholen. Het Goffertpark en de kinderboerderij liggen op loopafstand en daar gaan we dan ook regelmatig met de kinderen naar toe.

We hebben één groepsruimte en deze is sfeervol ingericht. Er zijn verschillende hoeken zodat ieder kind kan doen wat hij of zij leuk vindt. De gang is ingericht om te rennen, voetballen of juist een rustig plekje op te zoeken. Buiten spelen de kinderen op een omheinde speelplaats. Er zijn altijd pedagogisch medewerkers bij als er kinderen in de speeltuin spelen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

's Middags maakt bso Bink gebruik van deze ruimtes. Wanneer kinderen de overstap naar de basisschool en de buitenschoolse opvang maken, blijven ze in een vertrouwde omgeving.

Babs

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Babs Kelders en ik werk sinds 2003 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om kwaliteit te leveren die in evenwicht is met inrichting en pedagogische inhoud, ontwikkelingsgericht. Hoe ga je om met kinderen en hoe hebben zij het zo fijn mogelijk. Kinderen mooie en leuke herinneringen geven.

“Maak van je werk een feestje, dan gebeuren er leuke dingen en hebben de kinderen plezier!” zeg ik tegen mijn medewerkers. De bso is groot waardoor er voor kinderen keuze in activiteiten ontstaat: wat wil je doen en met wie. De uitgebreide welkomstgesprekken maken dat ouders goed weten waar ze terecht komen.

Adres

pgr Haasje Over
Jagerspad 2
6531 PX Nijmegen
LRKP-nummer 197134476

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn erg tevreden omdat ons kind zich hier veilig voelt en er steeds met plezier naar toe gaat.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.