• Onderdeel van Brede School het Kleurrijk
  • Eén groep, maximaal 14 kinderen
  • Onder één dak met bso het Kleurrijk
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling

Schrijf je in

Onze peutergroep is, samen met bso het Kleurrijk, onderdeel van een brede school. Onze kernpartners in deze brede school zijn basisschool het Kleurrijk en Bindkracht10.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE) en werken volgens de methode Uk & Puk. Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

We zitten in het voorzieningenhart 't Hert. Hier zijn naast de basisschool veel organisaties gevestigd zoals Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD/consultatiebureau en een logopediste. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Shirley

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Shirley van Ooijen en ik werk sinds september 2021 bij KION. 

Mijn overtuiging is dat kinderen en medewerkers om ruimte en vrijheid vragen om zelf en met elkaar de wereld te onderzoeken. Initiatief nemen, uitproberen of iets lukt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Door mijn interesse, stimulans, ervaring en kennis kan ik medewerkers hierin begeleiden. En zij op hun beurt begeleiden de kinderen. 

Bij mijn locaties bieden we een liefdevolle, sociale en uitdagende omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. De medewerkers hebben passie voor het werken met kinderen, zijn betrokken bij hun werk en er is een fijne samenwerking met ouders.

Het welbevinden van de kinderen, medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Wanneer iemand lekker in zijn vel zit, kan hij zich maximaal ontwikkelen en daarmee de (pedagogische) kwaliteit bij de locaties naar een nóg hoger niveau tillen.

Adres

pgr Het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 145599619

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.20 - 12.20 uur
            13.00 - 17.00 uur 
di:        08.20 - 12.20 uur
woe:    08.20 - 12.20 uur
do:       08.20 - 12.20 uur
            13.00 - 17.00 uur
vr:        08.20 - 12.20 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij Het Kleurrijk!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer