• Samenwerking met de St. Lambertusschool
  • Zeer ruime buitenruimte

Schrijf je in

Peutergroep Maasbommel (voorheen Klein Duimpje) is gehuisvest in de St.Lambertusschool. De peutergroep biedt twee ochtenden in de week opvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar met een maximum van 8 kinderen per ochtend.

De huisvesting in de Lambertusschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook maken we gebruik van de gymzaal in de school. De kinderen leren de school al een beetje kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We werken met het Uk & Puk programma en bieden de peuters activiteiten aan passend bij hun leeftijd.

Monique

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Monique van Ginneken, clustermanager in gemeente West Maas en Waal. 

Mijn voldoening en uitdaging is om voor ieder kind, elke ouder en de medewerkers, gezamenlijk een vertrouwde omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt. 

Blije kinderen, tevreden ouders en betrokken medewerkers; dit samenspel maakt dat iedere betrokkene het beste van zichzelf laat zien. Met elkaar kom je altijd verder.

Het cluster bestaat uit een kindcentrum in Beneden-Leeuwen waar kinderopvang en basisonderwijs elkaar ontmoeten en versterken. In de dorpen Alphen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel zijn er peutergroepen diie ook samenwerken met de basisscholen.

Adres

pgr Maasbommel - voorheen Klein Duimpje
Kampstraat 21a
6627 AS Maasbommel
LRK-nummer 191426477

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 11.00 uur
di:       gesloten
woe:   08.30 - 11.00 uur 
do:      gesloten
vr:       gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.