• Samenwerking met de St. Lambertusschool
  • Zeer ruime buitenruimte

Schrijf je in

 

Peutergroep Maasbommel is gehuisvest in de St.Lambertusschool. Hier komen kinderen van 2 tot 4 jaar.

De huisvesting in de Lambertusschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook maken we gebruik van de gymzaal in de school. De kinderen leren de school al een beetje kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We werken met het Uk & Puk programma en bieden de peuters activiteiten aan passend bij hun leeftijd.

Linda

Ik ben Clustermanager in de regio West Maas en Waal en Druten. De locaties zijn kleinschalig dorpse locaties waar echt het “ons kent ons” gevoel heerst. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen.

Ieder kind is uniek en mag zijn wie ze willen zijn. We volgen dagelijks de kinderen in hun ontwikkeling en bieden aan wat daarbij nodig is. Samen met het team staan we ervoor om van elke dag een feestje te maken. Elke dag ontdekken en leren we samen met de kinderen.

Een belangrijke taak is de samenwerking met de scholen in de omgeving. Een doorgaande lijn is voor kinderen van belang om te kunnen groeien en blijven groeien.

Je bent welkom om een kijkje te komen nemen, zien we je binnenkort?

Adres

pgr Maasbommel
Kampstraat 21a
6627 AS Maasbommel
LRK-nummer 191426477

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
di:       gesloten
woe:   08.15 - 12.15 uur 
do:      gesloten
vr:       gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer