• Samen met de basisschool in één gebouw
  • Twee lichte binnenruimtes en mooie buitenruimte
  • Alle dagen open
  • Eén groep

Schrijf je in

Peutergroep Ollikido zit samen met basisschool De Biezenkamp in één gebouw. We beschikken over twee lichte en kleurige speelruimtes. Deze zijn sfeervol en aangepast aan behoeften van de kinderen. Daarnaast is er een buitenruimte met verschillende toestellen en ruimte om bijvoorbeeld te fietsen.

Bij deze locatie komen maximaal zestien kinderen van twee tot vier jaar in één groep.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. 

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Mijn locaties liggen in twee dorpen waardoor we kleinschalig en op maat kinderopvang kunnen bieden. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en werkwijze maar vormen door de kleine kernen één groot geheel. We zetten onze creativiteit en zelfstandigheid in om met betrokken medewerkers voor kinderen, ouders én de dorpen meerwaarde te creëren.

Adres

pgr Ollikido
Reigerstraat 1
6573 BG Beek
LRKP-nummer 427370152

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind voelt zich heel fijn bij de peutergroep; het is een goede tussenstap naar school. Geweldig dat er een project met Kalorama wordt georganiseerd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.