• Samen met de basisschool in één gebouw
  • Twee lichte binnenruimtes en mooie buitenruimte
  • Alle dagen open
  • Eén groep

Schrijf je in

Peutergroep Ollikido zit samen met basisschool De Biezenkamp in één gebouw. We beschikken over twee lichte en kleurige speelruimtes. Deze zijn sfeervol en aangepast aan behoeften van de kinderen. Daarnaast is er een buitenruimte met verschillende toestellen en ruimte om bijvoorbeeld te fietsen.

Bij deze locatie komen maximaal zestien kinderen van twee tot vier jaar in één groep.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. 

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Adres

pgr Ollikido
Reigerstraat 1
6573 BG Beek
LRK-nummer 427370152

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind voelt zich heel fijn bij de peutergroep; het is een goede tussenstap naar school. Geweldig dat er een project met Kalorama wordt georganiseerd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.