• Twee groepen
  • Aandacht voor taal en spraak
  • Samenwerking met consultatiebureau en GGD
  • In De Klif

Schrijf je in

De ingang van peutergroep Ondersteboven zit ietwat verborgen aan de andere kant van voorzieningenhart De Klif. De tuin is uitdagend met een glijbaan en veel verstopplekken. De groepsruimte is ingericht met verschillende hoeken en aan de grote tafel kunnen de kinderen knutselen, met toverzand spelen, een puzzel maken of lekker kletsen met elkaar. De pedagogisch medewerker leest vaak voor. 

Bij peutergroep Ondersteboven bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De peuters worden voorbereid op een goede start bij school. Zo is er spelenderwijs aandacht voor de taal- en spraakontwikkeling van de kinderen en de motorische ontwikkeling. We werken met uitdagend spelmateriaal. De kinderen gaan samen aan de slag met de houten puzzels, mogen binnenspelen met zand en water en de speeltuin op het dak heeft lekkere zachte tegels. Kinderen leren immers bewegen door vallen en opstaan!

Onze peutergroep is samen met de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf onderdeel van voorzieningenhart De Klif. Daar zijn ook de basisscholen De Oversteek en de Uitdaging, consultatiebureau/GGD, bibliotheek, welzijnsorganisatie Tandem, De Lindenberg en diverse sportverenigingen waar we veel mee samenwerken.

Ben je op zoek naar een peutergroep waar jouw kind zich op een speelse manier en samen met vriendjes kan voorbereiden op de basisschool? Kom dan eens kijken bij peutergroep Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.

Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

pgr Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 107796478

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
           12.45 - 16.45 uur 
di:       08.15 - 12.15 uur
           12.45 - 16.45 uur
woe:   08.15 - 12.15 uur
do:      08.15 - 12.15 uur
           12.45 - 16.45 uur
vr:      08.15 - 12.15 uur
          12.45 - 16.45 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Betrokken ervaren medewerksers waar mijn zoon zich goed voelt en altijd plezier heeft en die ook oog hebben voor de ouders.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.