• Ruime, veilige tuin
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang
  • We werken met de VVE methode Uk & Puk

Schrijf je in

Peutergroep 't Snuffeltje ligt centraal in de wijk Hengstdal in Nijmegen-Oost, vlakbij het bos. Het gebouw is een voormalige kleuterschool, gebouwd in de jaren dertig. We delen het gebouw met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kameleon. De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen.

Door deze samenwerking bieden we een gevarieerd aanbod. We merken ook dat kinderen die de overstap van de peutergroep naar de basisschool maken, snel wennen aan de bso omdat die op dezelfde locatie zit. Kinderen blijven in een vertrouwde omgeving.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Marleen

Maak kennis met de clustermanager

Ik ben Marleen van Uden en werk sinds januari 2019 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in vertrouwen en verbondenheid ruimte aan elke medewerker te bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Ik geniet enorm van successen van kinderen en medewerkers. Elke leeftijd heeft zijn charmes. Een baby die zich voor het eerst kan omrollen. De peuter die samen leert spelen. Schoolkinderen die technieken en vaardigheden met ieders karakter eigen maken en de pedagogisch medewerker die daarvan kan genieten, zorgt voor een lach op mijn gezicht.

Adres

pgr 't Snuffeltje
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRK-nummer 162969776

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 11.30 uur 
di:       08.30 - 11.30 uur 
woe:   08.30 - 11.30 uur
do:      08.30 - 11.30 uur
vr:       08.30 - 11.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Erg lieve pedagogisch medewerkers waar ik mijn kind met een gerust hart achterlaat.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.