• Samenwerking met basisschool De Vossenburcht
  • Ruim en licht lokaal
  • Prachtig speelplein
  • Extra aandacht voor taalontwikkeling
  • Midden in de wijk

Schrijf je in

In kindcentrum Vossenburcht delen we het gebouw met basisschool Vossenburcht en hebben we naast een peutergroep ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

We hebben een licht en gezellig lokaal in de school, die we delen met de bso. Samen maken wij onderdeel uit van Brede School Hatert. Er is een nauwe samenwerking met de kleutergroepen zodat de peuters een goede start maken bij de basisschool.

Buitenspelen doen we graag. We hebben een prachtige binnentuin en maken ook gebruik van het kleuterplein. Daar kunnen onze peuters zich uitleven met allerlei spelmateriaal. In de gymzaal doen we vaak bewegingsactiviteiten en spelletjes. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Bouchra

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Bouchra Ammi en ik werk sinds april 2023 bij KION.

Het geeft mij voldoening om elke dag lachende kinderen, tevreden ouders en enthousiaste medewerkers te zien die zich welkom en thuis voelen. In ons team zorgen we voor de kinderen en voor elkaar.

De uitdaging voor mij is het creëren van een fijne en veilige omgeving voor iedereen door de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, kunnen zij hun werk met plezier doen en uitdagende activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Elk kind is uniek en verdient om gezien en gehoord te worden zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze ruimtes zijn rijk en uitnodigend ingericht en bieden ruimte om talenten te ontdekken.

Adres

pgr Vossenburcht
Dr. Kuyperstraat 2-4
6535 TK Nijmegen
LRK-nummer 181226777

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur        
di:       08.45 - 12.45 uur
woe:   08.45 - 12.45 uur 
do:      08.45 - 12.45 uur
vrij:     08.45 - 12.45 uur
        

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze oudste ging naar de basisschool maar omdat ze in hetzelfde gebouw zit kan ze af en toe even op bezoek bij de peutergroep om haar jongere zusje een knuffel te geven.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer