• Samenwerking met basisschool De Vossenburcht
  • Ruim en licht lokaal
  • Prachtig speelplein
  • Extra aandacht voor taalontwikkeling
  • Midden in de wijk

Schrijf je in

We hebben een licht en gezellig lokaal in basisschool Vossenburcht. Samen maken wij onderdeel uit van Brede School Hatert. Er is een nauwe samenwerking met de kleutergroepen zodat de peuters een goede start maken bij de basisschool.

Buitenspelen doen we graag. Op het schoolplein kan je peuter zich uitleven met allerlei spelmateriaal. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

pgr Vossenburcht
Dr. Kuyperstraat 2-4
6535 TK Nijmegen
LRK-nummer 181226777

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur        
di:       08.45 - 12.45 uur
woe:   08.45 - 12.45 uur 
do:      08.45 - 12.45 uur
        

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze oudste ging naar de basisschool maar omdat ze in hetzelfde gebouw zit kan ze af en toe even op bezoek bij de peutergroep om haar jongere zusje een knuffel te geven.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.