• Samenwerking met basisschool De Laak
  • Zeer ruime buitenruimte
  • VVE-aanbod

Schrijf je in

Peutergroep Wamel (voorheen De Ukkesoos) is gehuisvest in basisschool De Laak. De peutergroep biedt vier ochtenden in de week opvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar met een maximum van 16 kinderen per ochtend.

De huisvesting in basisschool De Laak bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Monique

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Monique van Ginneken, clustermanager in gemeente West Maas en Waal. 

Mijn voldoening en uitdaging is om voor ieder kind, elke ouder en de medewerkers, gezamenlijk een vertrouwde omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt. 

Blije kinderen, tevreden ouders en betrokken medewerkers; dit samenspel maakt dat iedere betrokkene het beste van zichzelf laat zien. Met elkaar kom je altijd verder.

Het cluster bestaat uit een kindcentrum in Beneden-Leeuwen waar kinderopvang en basisonderwijs elkaar ontmoeten en versterken. In de dorpen Alphen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel zijn er peutergroepen diie ook samenwerken met de basisscholen.

Adres

pgr Wamel - voorheen De Ukkesoos
Lakenstraat 35a
6659 BE Wamel
LRK-nummer 107008294

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 11.00 uur
di:       08.30 - 11.00 uur
woe:   08.30 - 11.00 uur
do:     gesloten
vr:      08.30 - 11.00 uur 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.