• Tarief 2020-2021
  • Op vaste dagen (met overeenkomst) € 2,90
  • Flexibel (met 10-strippenkaart) € 3,50

Schrijf je in

Wij bieden met KION Broodnodig veilige en verantwoorde tussenschoolse opvang op deze school. De kinderen kunnen bij ons ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag.

Wij werken met enthousiaste overblijfkrachten en een coördinator. Daar kun je al je vragen aan stellen en extra opvangdagen mee afspreken. Wel zo geruststellend.

Dagelijkse aan- en afmeldingen 06 57 75 61 93

Kinderen staan automatisch op ons registratieoverzicht. In verband met de aanwezigheidsregistratie, en dus de veiligheid van de kinderen, is het belangrijk dat wij geïnformeerd worden over extra aanwezigheid of afwezigheid van jouw kind(eren). Dit kan met een briefje met de naam van het kind, de groep en de overblijfdatum in de overblijfbrievenbus van school of via sms of voicemail.

Informatie en vragen - 06 15 61 18 68

George Tummers is de coördinator van tussenschoolse opvang De Komeet. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen bij de tussenschoolse opvang. Hij is ook bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres

tso De Komeet
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRK-nummer nvt

Clustermanager

Coördinator: George Tummers

Openingstijden

 

 

 

 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.