Kom mee naar buiten, allemaal... En dan gaan we lekker spelen! Buitenspeelgoed kan prijzig zijn maar hieronder staat er voor elke portemonnee wel iets tussen. Buitenspeelgoed gaat vaak jaren mee dus is het een investering voor de lange termijn. Én buitenspeelgoed kies je natuurlijk met het hele gezin. Succes met de keuze en veel speelplezier!

1. De schildpad zandbak - Kinderen vinden het geweldig om lekker in het zand te spelen en taartjes te bakken. Met deze schildpad zandbak heeft je kleintje lekker de ruimte, hij ziet er leuk uit in de tuin en je hoeft je geen zorgen te maken om de kat van de buren want je kunt hem makkelijk afsluiten. 
Zandbak - Schildpad 

2. De reuzeglijbaan - Wil je een echte speeltuin maken van je tuin? Dan moet er natuurlijk een echte glijbaan in. Deze reuzenglijbaan is 180 cm lang en heeft hoge ronde zijkanten en ingebouwde handvaten. De extra brede traptreden zorgen voor veiligheid. Na de zomer kun je hem eenvoudig inklappen en opbergen. 
Reuze Glijbaan

3. Skippy dier - Ken je de ouderwetse skippybal nog? Nu zijn er er ook skippy dieren verkrijgbaar. Deze vrolijke koe is niet alleen leuk om mee te spelen, het geeft ook nog een leuke vrolijke noot aan je tuin. 
Skippy Koe - Skippy Dier

4. Watertafel - Spelen met zand en water, geen kind die er niet blij van wordt. Deze piraten-watertafel heeft een haai die water spuit, een echt waterkanon, een anker dat je kunt ophalen en een fontein waarmee je water kunt pompen. Gegarandeerd uren speelplezier op een zonnige dag.
Piraten Zand/ Water Tafel

5. Speelhuis -  Het is even een aanschaf, maar dan heb je ook wat. Dit leuke speelhuisje heeft hekjes, ramen, luikjes, bloembakken, een barbecue en een echte bel. Het huisje is 148 cm hoog en heeft ook nog een echte brievenbus in de deur. 
Speelhuis 

6. Stoepkrijt - Het lijkt zo simpel, en dat is het ook. Lekker creatief bezig zijn op de stoep. Teken hele huizen, hinkelpaden of autobanen. Ook de wat grotere kinderen kunnen altijd wel wat stoepkrijt gebruiken.
Stoepkrijt

7. Waterpistool - Veel kinderen zijn fan van Brandweerman Sam en daarom erg blij met dit waterpistool. Niet alleen om water mee te spuiten maar om Brandweerman Sam na te doen.
Brandweerman Sam Waterpistool

8. Tuingereedschap - Wat vinden kinderen het leukst? Hun ouders nadoen! Met deze set kindertuingereedschap kunnen ze volop mee aan de slag in de tuin. De set bestaat uit een kruiwagen, schep, hark en tuinhandschoenen. Niet van echt te onderscheiden, alleen een stuk lichter en kleiner.
Speelgoed Tuingereedschap

9. Blikkengooien - Spelletjes zijn altijd leuk. Ouderwets ballengooien is bij veel kinderen een favoriet. Deze set bevat tien blikken en drie werpzakjes. Je kunt extra punten scoren met de diverse blikjes. Niet alleen leuk als buitenspeelgoed maar ook prima binnen te gebruiken op een regenachtige dag.
Blikgooien Werpspel

10. Verkeerslicht - Helemaal leuk zo’n echt verkeerslicht. Teken met stoepkrijt een zebrapad en een weg op de stoep en zet er een verkeerslicht bij. Hartstikke leuk en leerzaam. Hij werkt automatisch of je kunt hem voorprogrammeren.
Verkeerslicht