Iedere ouder is er wel eens aan toe aan een moment van rust. Even een momentje helemaal voor jezelf, zonder de kinderen erbij. Dus bel de oppas, opa of oma en ga erop uit. Pak even dat momentje voor jezelf.

1. Ga een dagje naar de sauna
In Nijmegen zijn er twee plekken waar je je lekker kan laten verwennen. Hier hoef je aan helemaal niets te denken. Het enige wat je hoeft te doen, is ontspannen en genieten! Je kunt naar het Sanadome Hotel & Spa of naar Sauna & Beauty de Termen in Nijmegen. Bij allebei de locaties kan je naar de sauna, in baden zwemmen en ontspannen door verschillende behandelingen voor beauty of body.

2. Verken de bosrijke omgeving
Nijmegen heeft veel mooie natuur en het is een echte wandelstad. Dus trek je wandelschoenen aan en ga er eens op uit! Er zijn heel veel wandelroutes in en door Nijmegen. Via deze wandelsite kan je aangeven of je een route wil langs natuur, geschiedenis, rivieren of culinaire locaties. Ook kan je aangeven hoe veel kilometer de tocht mag zijn. Dan hoef je alleen nog maar een route te kiezen die je leuk lijkt.

3. Voel de wind in je haren
Is wandelen niks voor jou? Stap dan op de fiets. Verken de omgeving en kom op de mooiste plekken van Nijmegen en omgeving. Via deze site over fietsroutes in Nijmegen kan je zelf een fietstocht kiezen. De afstanden variëren van 25 kilometer tot 250 kilometer. Voor ieder wat wils!

4. Lekker de stad in
Door de dagelijkse sleur is er vaak geen tijd om echt goed voor jezelf te zorgen. Ga daarom de stad in om jezelf eens lekker te verwennen. Ga jij voor luxe douchegel, nieuwe make-up of nieuwe schoenen? Als je er toch bent, kan je gelijk dat jurkje kopen die al zo lang wilt hebben!

Na deze ontspannen dag kan jij er weer helemaal tegenaan!