Ga je op vakantie met oudere kinderen die je niet meer de hele dag in de gaten hoeft te houden? Dan is het slim om ervoor te zorgen dat zij zich niet gaan vervelen op vakantie. Door een ruim activiteitenaanbod zullen jouw kind(eren) zich nooit vervelen op vakantie!

Zwembad met glijbanen

Het belangrijkste als je op vakantie gaat met kinderen van 8 jaar of ouder, is toch wel het zwembad. En dan voldoet niet een bad van 10 bij 25 meter. Hoe meer glijbanen het zwembad heeft, hoe beter het is. In het zwembad maken kinderen super snel nieuwe vrienden en zijn ze de hele dag zoet. Af en toe zal je er zelf aan moeten geloven om ook een duik te nemen!

Animatieteam

Als er op de vakantielocatie veel activiteiten georganiseerd worden, zit er waarschijnlijk wel iets bij wat jouw kind(eren) aanspreekt. De een slooft zich uit in een voetbaltoernooi of speurtocht, terwijl de ander liever volleybal speelt of meedoet aan de playbackshow. Als er veel te doen is, hebben jouw kinderen een top vakantie!

Avontuurlijke natuur

Is er een dorpje verderop waar je alleen kan komen door een boswandeling te maken? Of is er een mountainbike route door een dichtbijgelegen natuurgebied? Doe dit dan! Je komt vaak op de beste plekjes en ziet de mooiste natuur. Als het eindigt bij een waterval kunnen jullie zelfs nog een lekkere duik nemen.

Levendige omgeving

Kan je naast mountainbiken ook op een safari tocht? Of op een andere excursie? Laat ieder kind een activiteit kiezen die zij graag willen doen. Dan kan de rest van het gezin bepalen of ze meewillen. Misschien is er in de buurt wel een zip line route, of kan je ergens in de buurt de grotten in. Ook een kanotocht brengt je vaak langs de ‘must see’ plekjes van jouw vakantiebestemming.