Achttien KION locaties starten vandaag met het digitale Ouderportaal. Dit zijn: kinderdagverblijf en bso De Verwondering, alle locaties van kindercentrum Goudwinde en kindercentrum Grootstal, kinderdagverblijf Triade, bso Zevensprong, peutergroep en bso Dukendonck, peutergroep en bso Het Kleurrijk, kinderdagverblijf Spoenk, kinderdagverblijf De Berenboot, bso Bink en peutergroep Haasje Over. Het Ouderportaal is een extra communicatiemiddel tussen ouders en de pedagogisch medewerkers van de groep. Via het Ouderportaal houden we ouders met foto's en berichten op de hoogte van activiteiten tijdens de opvang. Daarnaast kunnen ouders gemakkelijk en snel afwezigheid doorgeven of ruilingen en incidentele opvang aanvragen. Het Ouderportaal maakt gebruik van de nieuwe KION app.

Interactie met ouders

De pedagogisch medewerkers maken regelmatig foto's van de activiteiten en schrijven verhaaltjes over gebeurtenissen op de pagina's van de kinderen. Ouders kunnen praktische vragen via het Ouderportaal stellen en hoeven daar niet meer voor te bellen. Dit zorgt voor meer rust op de groep. Pedagogisch medewerkers kunnen op hun beurt gemakkelijk een algemene mededeling doen, bijvoorbeeld dat ze naar het bos gaan en dat kinderen laarzen moeten meenemen. Het is niet mogelijk om wijzigingen in de overeenkomst door te geven via het Ouderportaal. Daarvoor kunnen ouders contact opnemen met de Afdeling Klantrelaties via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024 382 26 55. 

Volgende locaties

Het Ouderportaal wordt gefaseerd ingevoerd op alle locaties van KION. Eind 2016 kunnen alle ouders gebruik maken van het Ouderportaal.

Meer informatie over het Ouderportaal vind je via de link bovenaan onze website.