Per 1 januari heeft KION kinderopvang een nieuwe voorzitter Raad van Bestuur: Esther Lamers. Zij volgt Bart van der Cammen op, die tot het einde van dit jaar aanblijft als interim voorzitter.

Esther Lamers brengt jarenlange bestuurlijke ervaring mee en is goed bekend met de omgeving waarin KION actief is. Op dit moment is zij directeur bestuurder van Woonwaarts, een woningcorporatie in Nijmegen, Beuningen en Druten. Daarnaast maakt zij zich, als lid van de Raad van Toezicht van een onderwijsgroep voor speciaal onderwijs, sterk voor de ontwikkeling van kinderen. Eerder deed zij dat ook als bestuurslid van Stichting Kansrijk, een fonds dat zich inzet voor kansengelijkheid voor jongeren, en als lid van de Raad van Toezicht voor een regionale koepelorganisatie voor primair onderwijs.

KION heeft een eenhoofdig bestuur; als voorzitter van de Raad van Bestuur wordt Esther Lamers ondersteund door een directieteam. De Raad van Toezicht, directie en alle collega’s bij KION zien uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking met de nieuwe bestuurder.