In de carnavalsvakantie was er een sportinstuif voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar uit Beek en Ooij. Wat een opkomst! En wat een enthousiaste groep kinderen! De knallende opening werd verzorgd door BadBeek. Na de gezamenlijke warming-up startten de activiteiten. De kinderen waren verdeeld over vier groepen en er waren vier rondes: judo door Judoschool Theunissen, voetbal door BVC’12, gymnastiek door De Hazenkamp gymsports en trefbal door KION. Het was een zeer geslaagde ochtend.

We bedanken iedereen die zich heeft ingezet om deze sportinstuif tot een succes te maken. Speciale dank aan Hans de bakker voor de heerlijke krentenbollen, aan Depa voor de bekertjes en aan basisschool De Biezenkamp voor het beschikbaar stellen van de gymzaal.

De sportinstuif is een initiatief van verschillende organisaties die onder andere in Beek actief zijn. Het is niet bedoeld als een eenmalig festijn maar als aftrap voor een langdurige samenwerking waarvan wij hopen dat er nog meer verenigingen uit Beek en Ooij aansluiten. Het doel van de samenwerking is om kinderen kennis te laten maken met diverse sporten en plezier te laten hebben in bewegen. Kortom Sport4FUN!

In de meivakantie zijn organiseren we weer een sportinstuif. Nadere informatie hierover volgt nog. Sport4FUN! in de buitenlucht. Tennisvereniging De Oorsprong biedt onder anderen een activiteit aan en wie weet welke verenigingen dan nog meer zijn aangesloten.

Ideeën van kinderen, ouders/verzorgers, organisaties of gewoon als betrokken bewoner van Beek of Ooij, zijn van harte welkom!

Impressie van Sport4FUN!