KION bestaat 30 jaar: Peuters Spoenk verrassen bewoners Huize Mientje

KION bestaat 30 jaar: Peuters Spoenk verrassen bewoners Huize Mientje

KION bestaat 30 jaar! Dat vieren we onder meer door samen met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Zo zorgden de peuters van KION Kinderdagverblijf Spoenk onlangs voor een fleurige verrassing voor de bewoners van Huize Mientje. Vol trots overhandigden de kleintjes een pot met zelfgemaakte bloemen aan de bewoners, die de attentie met veel plezier in ontvangst namen. Het werd dubbel feest toen alle kinderen een bellenblaas kregen van Huize Mientje en samen met de bewoners honderden bellen de lucht in bliezen.

Plezier voor jong en oud
Huize Mientje is een kleinschalig verzorgingstehuis in Nijmegen, voor senioren met en zonder geheugenproblematiek. “De kinderen van kinderdagverblijf Spoenk brengen regelmatig een bezoek aan de bewoners van Huize Mientje, om samen een boekje lezen, te knutselen of een spelletje te spelen”, aldus Marieke Wennekes, clustermanager van Spoenk. “Ze maken zó makkelijk en leuk contact met elkaar; je ziet dat beide generaties er plezier aan beleven. We laten onze buur-opa’s en -oma’s dan ook graag meegenieten met ons 30-jarig bestaan.”

KION_-_Kinderdagverblijf_Spoenk_en_Huize_Mientje.jpg

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer