Voor elke leeftijdsgroep bestaat er wel een of meerdere tijdschriften. Voor kinderen, pubers, meisjes, vrouwen, mannen, ouderen en natuurlijk ook voor (jonge) ouders. Waar ben je naar op zoek in een tijdschrift. Gaat het alleen om de onderwerpen of ook om de schrijfstijl of de manier waarop een tijdschrift wordt vorggegeven. Veel aspecten die meewegen. Wil je scrollen en klikken of met een papieren tijdschrift  lekker op de bank bladeren? Hieronder een top 5 van grotere bladen waarvan de meesten ook een offline versie hebben. Aan jou de keuze.

  1. Viva Mama - Acht keer per jaar gaan ze helemaal los met VIVA MAMA, speciaal voor de jonge moeders. Kun je niet wachten? Op https://www.viva.nl/mama lees je verschillende berichten voor mama’s en houden bloggende moeders je op de hoogte over de leuke én minder leuke dingen aan het ouderschap.
  2. J/M Ouders - Een website met tips voor ouders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar https://www.jmouders.nl
  3. Papa Worden - Dagelijks vind je op deze website nieuwe informatie over zaken die het vader worden met zich meebrengt zoals de ontwikkeling van de baby in en buiten de buik, de bevalling en nog veel meer. Informatie waar je als aanstaande vader wat aan hebt. Jouw houvast in de jungle van babyinformatie. Voor en door vaders gemaakt.
  4. OudersVanNu - Een website die iedere dag speciaal voor (aanstaande) vaders en moeders het nieuws uit binnen- en buitenland filtert op interessante berichten. Zij focussen zich op nieuwtjes waar jij beter, blijer of wijzer van wordt http://www.oudersvannu.nl 
  5. Kek Mama - Hét magazine voor leuke vrouwen die ook moeder zijn https://www.kekmama.nl