We hebben voor ouders een heel aantal servicediensten waarvan je gebruik kan maken als je klant bent van KION. Hieronder zie je ons aanbod.

Je kind eet een warme maaltijd bij de locatie

Bij kinderdagverblijf Plaza kan je kind rond 16.30 uur een warme maaltijd eten.

Bij kinderdagverblijf Jump serveren we de maaltijd om 16.30 uur en bij bso Jump om 17.00 uur.

Warm eten kan structureel via de overeenkomst of incidenteel. Zelfs kort van tevoren kun je deze incidentele maaltijd nog aanvragen: bij Plaza tót 9.00 uur en bij Jump tót 14.00 uur.

Warme maaltijd aanvragen bij Plaza/Jump

Verjaardagskist

Heb je een feestje voor kinderen van vier tot zeven jaar maar geen tijd om het voor te bereiden? Huur dan gewoon de verjaardagskist van KION. Wij hebben namelijk al aan alles gedacht. In de kist zitten uitnodigingen, slingers, spellen, bordjes, bekers en bestek, tips en inspiratie en zelfs uitdeelzakjes voor na afloop van het feestje. Je mag de verjaardagskist twee weken houden, zo kun je met je kind de uitnodigingen ruim op tijd uitdelen.

Hoe werkt het?

Via de blauwe button kun je bij Tilly Kuijpers de verjaardagskist reserveren. In overleg met haar stem je de ophaal- en terugbrengdag af. De kosten voor de huur van de kist zijn € 50,-. Daarnaast vragen we een borg van € 50,- bij het ophalen van de kist bij het Servicebureau in Nijmegen. Het kan gebeuren dat één van de materialen in de kist kapot gaat. De kosten daarvan worden in rekening gebracht aan de huurder. De verjaardagskist wordt alleen verhuurd aan klanten van KION.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verse maaltijd voor het gezin afhalen bij een locatie

We weten hoe hectisch het kan zijn om na een drukke dag een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden. KION aan Tafel maakt een einde aan het gedoe. Bij het ophalen van je kind(eren) staat er een verse maaltijd voor je klaar. Even opwarmen en direct aan tafel!

Vers en divers eten is goed voor je gezondheid. De gevarieerde maaltijden van BliXem sluiten hier perfect op aan. Ze worden dagvers en met veel zorg bereid. Alle maaltijden van BliXem sluiten aan op het voedingsbeleid van KION.

De samenwerking tussen KION en BliXem is ontstaan door het delen van een gezamenlijke visie. Beide organisaties zetten het maatschap-pelijke aspect voorop. KION wil ouders ontzorgen in de opvoeding van hun kind(eren). BliXem geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. De opbrengst van KION aan Tafel vloeit volledig terug naar BliXem om deze maatschappelijke werkplek in Nijmegen blijvend te stimuleren.

Met de vers bereide maaltijden van BliXem stimuleren we het sociale eetmoment met het gezin. Rondom alle drukte is dit een mooi moment om elkaar de volle aandacht te geven. Samen aan tafel en genieten van de verhalen en belevenissen!

Naar KION aan Tafel

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten