Heb je een feestje voor kinderen van vier tot zeven jaar, maar geen tijd om het voor te bereiden? Huur dan gewoon de verjaardagskist van KION. Wij hebben namelijk al aan alles gedacht. In de kist zitten uitnodigingen, slingers, spellen, bordjes, bekers en bestek, tips en inspiratie en zelfs uitdeelzakjes voor na afloop van het feestje. Je mag de verjaardagskist twee weken houden, zo kun je met je kind de uitnodigingen ruim op tijd uitdelen.

Hoe het werkt

Reserveer de verjaardagskist per e-mail aan Tilly Kuijpers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met haar stem je de ophaal- en terugbrengdag af. De kosten voor de huur van de kist zijn €50,-. Daarnaast vragen we een borg van €50,- bij het ophalen van de kist bij het Servicebureau in Nijmegen. Het kan gebeuren dat één van de materialen in de kist stuk gaat. De kosten daarvan worden in rekening gebracht van de huurder. De verjaardagskist wordt alleen verhuurd aan klanten van KION.

Gratis uitproberen

We vinden het een feest dat we een verjaardagskist hebben! Om dat te vieren hebben we hem de eerste keer gratis uitgeleend. Het feestje was een groot succes. De jarige job speelde thuis nog verder met alle leuke dingen uit de verjaardagskist!

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten